Bedrijventerreinenaanpak.nl BASIS

Door het gebruiksgemak kunt u zelf organisaties en vestigingen toevoegen en de benodigde informatie samen met de ondernemer invullen.

U ontvangt van ons direct een bedrijventerreinaanpak.nl inlogcode en wachtwoord en kunt vandaag nog aan de slag. Met bedrijventerreinaanpak.nl BASIS kunt u zelf alle benodigde informatie verzamelen.

Stel zelf uw verslag samen
!
Wanneer u alle vragen met de ondernemers heeft doorlopen kunt u een rapportage genereren waarin alle informatie op een overzichtelijk wijze worden weergegeven.

Daarnaast kunt u ook voor de ondernemer de EML invullen (verplicht of als een lijst met handige tips), In het account van MijnEML kunt u ook een Plan van Aanpak maken.

Bedrijventerreinaanpak.nl BASIS is inclusief

Voor initiatiefnemers (parkmanagement, bedrijfskringen, gemeentes, energiecoöperaties, adviesbureaus):

  • Inlogcode voor het systeem in de bedrijventerrein omgeving.
  • Doorlopend overzicht van de voortgang van het project.
  • Vastgestelde vragenlijst.

 

Voor ondernemers:

  • Gebruik van Erkende Maatregelen Lijst en indien verplicht; mogelijkheid om te voldoen aan informatieplicht.
  • Plan van Aanpak als opvolging van EML tekortkomingen (rapportage uit het systeem).
  • Informatie over energiebesparing en -opwekking.
  • Informatie over belastingvoordelen en subsidies.
  • Oplossingen van collega ondernemers.
Nu een offerte aanvragen
Tarieven afhankelijk van omvang en aantal bedrijventerreinen

Handig en compleet

[ultimate_icon_list icon_size=”15″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”dt-icon-the7-misc-017″ icon_color=”#74bc1f”]Eenvoudig en snel een rapport[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”dt-icon-the7-misc-017″ icon_color=”#74bc1f”]Passend bij uw bedrijventerrein[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”dt-icon-the7-misc-017″ icon_color=”#74bc1f”]Rapportages van beschikbaar dak, energieverbruik etc.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”dt-icon-the7-misc-017″ icon_color=”#74bc1f”]Beschikking over werkelijke data[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]