Wie helpen er mee op weg naar resultaat?

Solaris Parkmanagement

Solaris Parkmanagement zet zich in voor toekomstbestendige en duurzame bedrijvenparken in diverse regio’s. Door meer dan 20 jaar ervaring en de juiste experts in huis, worden projecten gezamenlijk opgepakt en succesvol afgerond of voortgezet. Door een groot netwerk en de verschillende samenwerkingen maken we samen écht het verschil. Dat doen we met Daadkracht, Expertise en Passie.

KplusV

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Distro Energy

Distro versnelt de energietransitie door consumenten, producenten en opslag direct met elkaar te verbinden door middel van een flexibele marktplaats. Zo werken partijen samen aan meer flexibiliteit tegen een betere prijs en benutten we het bestaande net samen beter. Onze teamleden hebben ruimte ervaring in de energiemarkt, handel en datatechnologie. Ze bundelen hun krachten om het doel van Distro en haar klanten te realiseren.

ICTRecht

Organisaties zouden niet door complexe regelgeving en security eisen moeten worden geremd in hun ontwikkeling binnen het digitale domein. Wij geloven dat organisaties door de combinatie van praktisch en doorlopend advies en slimme digitalisering zorgelozer en efficiënter zullen functioneren.

Het Notarieel

Belangrijke zaken wil je graag goed geregeld hebben. Onderwerpen waar je misschien niet dagelijks mee te maken hebt, maar die wel heel belangrijk en bepalend kunnen zijn. Bij Het Notarieel weten we waar we op moeten letten. Nemen we de tijd om je uitleg te geven. Zodat jij begrijpt waarom het goed geregeld is.

Witteveen+Bos

Als ingenieursbureau staan wij midden in de maatschappij. Samen met stakeholders werken wij aan een betere leefomgeving voor iedereen, nu en later.

Firan

Firan maakt de duurzame energie van de toekomst toegankelijk voor iedereen.
We ontwikkelen, realiseren en exploiteren de infrastructuren voor warmte, koude, waterstof, duurzame gassen en zon- en windenergie die klaar zijn voor de wereld van morgen.

Edmij

Wij geloven dat een duurzame wereld bij jou begint. Jij kiest hoe je energie opwekt, gebruikt, verkoopt en deelt met anderen. Jij hebt daar zelf alle financiële voordelen van. Je wordt geholpen door een ICT-bedrijf dat data analyseert en niet door een energiebedrijf dat gas verstookt.

Contactpersoon:

André Simonse

PVB Nederland

Samen leren we op welke wijze de verduurzaming van bedrijventerreinen kan worden ingericht en versneld. Op basis van praktijkervaringen signaleren we kansen en knelpunten en lossen we deze knelpunten waar mogelijk op. Dit doen we door het begeleiden en verbinden van projecten, initiatieven en stakeholders, en het ontwikkelen van tools, middelen en kennis.

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Contactpersoon:

Yasmine Ay yasmine@pvbnederland.nl

Kenter

Bij Kenter geloven we in de potentie van een veranderende energiemarkt. We activeren deze potentie door zelf en met anderen waardevolle diensten te leveren. We leveren slimme innovatieve meetdiensten en betrouwbare energievoorzieningen.

Ilsa

Ilsa maakt het eenvoudig om gezamenlijk met bedrijven en burgers te investeren in de ontwikkeling van duurzame projecten. Ilsa faciliteert het ophalen van financiering, bewaakt een waterdichte administratie en keert rendementen automatisch uit.

Blocklabel

Door het creëren van inzicht, het geven van advies en begeleiding versnellen we de verduurzamingsslag en realiseren we samen de klimaatdoelstellingen.

Horizon Flevoland

Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Wij zetten ons in om ondernemers te laten groeien en tegelijkertijd maatschappelijke opgaven te realiseren. Of je als ondernemer op zoek bent naar een financiering, hulp nodig hebt bij de volgende groeistap of een internationale ambitie hebt. Samen verleggen wij grenzen.

Greendustry

Bedrijventerreinen met natuurlijk groen zien er niet alleen mooier uit, ze zijn ook goed voor mensen, dieren en het klimaat.

Stichting Greendustry ondersteunt ondernemers en gemeenten met advies, groenontwerpen en het ontzorgen van planning tot en met uitvoering.

OTG Energy

Wij bieden jou oplossingen waar je niet alleen duurzaam van wordt, maar ook nog eens flink mee bespaart. Goed voor je nalatenschap, je uitstraling naar klanten en erg interessant voor je portemonnee.

Public Result

Wij lopen warm voor ingewikkelde vraagstukken en zijn pas tevreden als onze inzet bijdraagt aan maatschappelijk resultaat.